blueblueskybluepurplegreenorangesoftreddarkgreyred
Color Styles

Registratură CUM? DE CE? PENTRU CE?

Electronică? NU, MULTUMIM!

În aceste zile atât de tulburi din punct de vedere financiar,dar si social, în care nesiguranta zilei de mâine primează oricărei decizii „la cald”, investirea într-un oarecare dominiu – fie el si esential pentru buna desfăsurare a activitătii cotidiene – poate fi considerată drept un sport deosebit de extrem.

Lipsa de stabilitate socio-economică poate periclita o gândire ratională, ducând exact la ce spunea Eminescu, că: ,,Ritmul mă abate cu ispita de la trebi”. Orice om se gândește la un bun parcurs personal, neglijând o perspectivă mai largă asupra societății în interiorul căreia trăiește. De la căldura locului fiecăruia, cine se mai gândește oare la cei mai nefericiți ca el?

Ca exemplu, să ne gândim cel puțin pentru o clipă la mult-huliții funcționari publici. Mereu văzuți ca „cei ce câștigă o avere”, ne-am gândit oare vreodată că mulți dintre ei (pâna nu de mult) lucrau pentru salariul minim pe economie? Asta da viață de boier!

Și incă ne mai gândim noi oare cât au ei de lucrat, în această Românie mult – birocratizata? Numai cei care nu au intrat vreodată într-un birou de funcționar public, de-abia văzându-l ițindu-se de după un birou doldora de hârtii, pot spune ce viață ușoară duc! Dar la ei cine se gândește oare? Statul? Cetățenii? Bunul Dumnezeu?

Într-o mică măsură fiecare… Mai mult sau mai puțin apreciativ…

În acest sens, s-au mai descoperit și salvatori ai claselor muncitorești asupra cărora puțini își mai îndreaptă atenția.CINE?UNDE?CUM?

În ajutorul celor ce nu se mai văd de după mormanele de hârtii care așteaptă soluționarea imediată, și, de ce nu, a cetățenilor mult prea sătui de stat pe la ghișeele statului, vine programul FOLIUM, conceput special pentru debirocratizarea clădirii cu steag din vatra localității. Nu se poate pune problema de ce știe FOLIUM să facă, adevărata problemă a programului se pune în termenii: CE NU ȘTIE SĂ FACĂ? De la Soluția electronică a Registrului Agricol, de la care se așteaptă o adeverință emisă sub imperativul urgenței, până la autorizațiile de funcționare pentru târguri, bâlciuri și alte zaiafeturi, FOLIUM rezolvă problemele birocratice prin eliminarea lungului parcurs de așteptare pentru mult-râvnita ștampilă de la toate birourile.

Conceput special pentru un ajutor bilateral, al funcționarului și al cetățeanului, FOLIUM , grație tuturor modulelor sale, propune soluția salvatoarea la eterna problemă a societății românești: BIROCRAȚIA!